Massage


BEHANDLING – Medbring venligst 2 stk. lagen
 

 

 


PRIS kr.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en bahagelig massage. Kom og få løsnet op for spændinger, ømme og stive muskler i ryg, nakke, skulder, lænd og ben. Få råd og vejledning om hvordan du tilrettelægger dit arbejde eller dagen. Massagen er afstressende, beroligende og afslappende og giver nye kræfter, forbedrer blodcirkulationen og fjerner affaldsstoffer i kropppen. Massagen foregår i wellness massage-lokalet med afdæmppet lys, rolig og afslappende musik og varm olie. Du får en individule samtale før massagen går i gang.
Det skal være så nemt som muligt for dig at blive maseret også hjemme hos dig ring og bestil op til 2 behandlere. 
Par massage 50 min
Del massageoplevelsen med din kæreste, ven, veninde/mor, hvor I hver på jeres briks, bliver masseret i samme rum wellness/Fysiurgisk.
949,-
Fysiurgisk massage – Krop 50/70 min
Løsner musklerne i hele kroppen og giver dig en ekstra energi til dagene efter.
499/749,-
Fysiurgisk massage – Krop + ansigt 70 min
Løsner musklerne i hele kroppen og giver dig en ekstra energi til dagen efter. Der er afslappende, afstressende, og man føler sig velbefindende.
749,-
Massage – Wellness – 50/70 min
Er mild massage. Den er afslappende og plejer huden med forskellige olie bl.a lavandel og rosmarin, som giver huden og sjælen ro wellness/fysiurgisk.
449/699,-
Fysiurgisk massage Ryg / Fod 25 min
Intensiv massage. Der er afslappende, afstressende og løsner ens myoser. Fod massage giver balance i kroppen og stimulerer kroppens indre organer.
329,-
Massage (fysiurgisk/wellness) Fra top til tå 90 min
Ren forkælelse af hårbundmassage, ansigtsmassage, krop massage og fod massage. Der giver velvære i sind, sjæl og kroppen.
fra 949,-
Massage -Ansigt og hovedbund massage 25 min
Den bevægelse massagen skaber under behandlingen, forbedrer blodcirkulationen. Efter behandlingen føles din hud helt silkeblød.
329,-
Der serveres vand/te/kaffe og chokolade.
Lej af lagen (hvis du har glemt det) kr.20,00.Ring for at bestille tid: Mobil.27 62 35 09 eller send e-mail til:zozlati@yahoo.dk